T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HAKKARİ / ŞEMDİNLİ - Şemdinli Halk Eğitimi Merkezi

Şemdinli Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0 438 411 21 25
Belgegeçer
0 438 411 21 19
WEB
https://semdinlihem.meb.k12.tr
Adres
Moda Mah.Moda Cad. No 1 İç Kapı No2 Şemdinli HAKKARİ
Vizyon
Hayatın her alanında kendini geliştirmek ve yetiştirmek isteyen her yaş grubunun ihtiyaçlarına cevap verebilen üretken, yenilikçi, toplumsal refaha ve mutluluğa katkı sunabilen Hakkari Bölgesinde öncü bir Yaygın Eğitim Kurumu olmak.
Misyon
Hayat Boyu Öğrenme anlayışı ile halkımızın yaşam kalitesini yükseltip toplumsal refahı arttırmak için; toplumdaki her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere, enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak; öğrenme iş ve yaşam becerilerini geliştirecek her türlü yaygın eğitim programlarını ve etkinliklerini (gerektiğinde diğer kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği de yaparak) uygulamaktır.
Başarılar
* 2020/2021 Eğitim öğretim yılındı ilk defa kutlanan Hayat Boyu Öğren Haftası kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Kurumları arasında düzenlenen Afiş Yarışmasında Kurumumuz BİRİNCİLİK elde etmiş ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilmiştir. *ERASMUS + PROGRAMI Yetişkin Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti (KA122-ADU)Kurumumuz tarafından hazırlanan projemiz 172 Proje içerisinde ilk 12 proje arasına girmeyi başardı. Proje kapsamında kurum personelimiz İTALYa ülkesine gidecektir. * İlimizde yapılan küçükler ve yıldızlar satranç yarışmasında öğrencilerimiz kendi yaş kategorilerinde 6 birincilik ve 4 ikincilik kazanarak 20-30 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen olan Türkiye şampiyonası müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Antalya Belek’te düzenlenen yarışma ilimizi ve ilçemize temsil eden öğrencimiz Nimet AKBAŞ “ Türkiye’nin en iyiler” arasına girmeyi başardı. * Şemdinli Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve spor kulübü, il içi kulüpler arası halk oyunları gençler kategorisinde düzenlemeli alanda birincilik, minikler kategorisinde düzenlemesiz alanda üçüncülük elde ederek önemli başarılara imza attı. Gençler kategorisinde düzenlemeli alanla dereceye giren ekibimiz bölge müsabakalarında ilimizi ve ilçemizi temsil edeceklerdir. * Şemdini Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol küçükler kız takımımız voleybol il yarışmasında Birinci olup bölge müsabakalrına katılmayı hak kazandı.
Derslik :5
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
Kalorifer Tesisatı
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Kurumumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı, * İlimizde yapılan küçükler ve yıldızlar satranç yarışmasında öğrencilerimiz kendi yaş kategorilerinde 6 birincilik ve 4 ikincilik kazanarak 20-30 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen olan Türkiye şampiyonası müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Antalya Belek’te düzenlenen yarışma ilimizi ve ilçemize temsil eden öğrencimiz Nimet AKBAŞ “ Türkiye’nin en iyiler” arasına girmeyi başardı. * Şemdinli Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve spor kulübü, il içi kulüpler arası halk oyunları gençler kategorisinde düzenlemeli alanda birincilik, minikler kategorisinde düzenlemesiz alanda üçüncülük elde ederek önemli başarılara imza attı. Gençler kategorisinde düzenlemeli alanla dereceye giren ekibimiz bölge müsabakalarında ilimizi ve ilçemizi temsil edeceklerdir. * Şemdini Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol küçükler kız takımımız voleybol il yarışmasında Birinci olup bölge müsabakalrına katılmayı hak kazandı.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
*ERASMUS + PROGRAMI Yetişkin Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti (KA122-ADU)Kurumumuz tarafından hazırlanan projemiz 172 Proje içerisinde ilk 12 proje arasına girmeyi başardı. Proje kapsamında kurum personelimiz İTALYa ülkesine gidecektir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
*ERASMUS + PROGRAMI Yetişkin Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti (KA122-ADU)Kurumumuz tarafından hazırlanan projemiz 172 Proje içerisinde ilk 12 proje arasına girmeyi başardı. Proje kapsamında kurum personelimiz İTALYa ülkesine gidecektir.
Yazdır